Vallès Occidental Sud

«Si no ets independentista i ets d'esquerres només tens una papereta el 21D, la del PSC», ha dit Eva Granados

  • Actualitzat:
  • Creat:

La número 2 de la candidatura del PSC, Eva Granados, va demanar dissabte a Badia i Barberà «anar a votar massivament a Miquel Iceta, l'única opció d'esquerres no independentista que representa la reconciliació i el diàleg».

Eva Menor, Eva Granados i Pol Gibert
Eva Menor, Eva Granados i Pol Gibert

La portaveu del Grup Parlamentari socialista i número 2 de la llista del PSC, Eva Granados, va participar dissabte en dos actes a Badia del Vallès i Barberà del Vallès, amb els també candidats vallesans, Pol Gibert (11) i Eva Menor (20).

Granados va assenyalar que: «Si no ets independentista i ets d'esquerres només tens una papereta el 21D, la papereta del PSC». La número 2 va reconèixer que els socialistes volen governar amb els Ajuntaments, les ciutats, les entitats socials, les associacions de veïns, i amb els que es preocupen del dia a dia dels municipis. Granados va criticar els partits independentistes quan es defineixen com a legítims representants de Catalunya, «llavors que som la resta?. Només val l'opinió de la meitat dels catalans?».

«Han mentit a la ciutadania i també s'han mentit entre ells mateixos. Deien que no passaria res, que les empreses no marxarien, que els bancs es barallarien per venir a Catalunya...», va denunciar Granados. Segons la candidata, «aquests senyors no es mereixen tornar a governar i els hem de fer fora amb les urnes». Per acabar va demanar a tothom anar a votar el 21D i convèncer els indecisos que la millor opció, la de la reconciliació i el diàleg, és Miquel Iceta.

Pol Gibert va recordar que Miquel Iceta representa «intel·ligència, diàleg, reconciliació, i un govern que serà per a tothom». Segons el número 11 de les llistes per Barcelona, el PSC no vol dues Catalunya i no vol una confrontació perpètua: «Els socialistes volem una Catalunya pròspera, amb oportunitats i integradora. Però d'altres únicament et donen a escollir entre les banderes espanyola o Estelada, darrera les quals s'amaguen l'atur, la corrupció i les retallades».

De la seva banda, Eva Menor va coincidir amb Gibert que «Puigdemont i els seus amaguen darrera les banderes els problemes de Catalunya i la corrupció». La número 20 de la candidatura va dir que ara és el moment de superar el debat de «independència sí o independència no» i començar a parlar de com es millora la vida de tots els catalanes i catalanes, pensin com pensin i se sentin com se sentin.