Vallès Occidental Sud

La llista del PSC a les eleccions del 21D comptarà amb quatre candidats del Vallès Occidental Sud

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Consell Nacional del PSC ha decidit incorporar en els primers 38 llocs de la llista a les eleccions del 21D a quatre candidats de la Federació del Vallès Occidental Sud. El diputat Pol Gibert, que ja va anar a la candidatura de 2015, ocuparà l'11è lloc

Carles Cordón, Eva Menor, Pol Gibert i Maria Lladó
Carles Cordón, Eva Menor, Pol Gibert i Maria Lladó

L'actual diputat, Pol Gibert, repeteix com a candidat de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Gibert va formar part de les llistes definitives a les eleccions autonòmiques del 27-S del 2015 en el número 9. Ara, l'actual diputat al Parlament i primer secretari del PSC de Sabadell és el millor posicionat dels vallesans en el lloc 11è.

Els altres tres membres de la Federació que aniran entre els 38 primers són Eva Menor (20) alcaldessa de Badia del Vallès; Carlos Cordón (29) primer secretari del PSC de Cerdanyola i regidor a l'Ajuntament; i Maria Lladó (38) regidora a l'Ajuntament de Ripollet. Els cerdanyolencs Antonio Rozas (47) i Rosa Jiménez (58), també formen part de la llista.

Unanimitat de la llista vallesana

Els socialistes del Vallès Occidental Sud van aprovar per unanimitat dimecres passat una proposta de candidats de la Federació per ser debatuda ahir divendres al Consell Nacional. En aquesta llista, a part dels escollits, també es trobaven: Maria José Granados, Laureano Gutiérrez, Marian Navarro, Sergio Rodríguez, Marc Rojas i Ivan Sanz.

El Primer Secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud, José Luis Jimeno, va agrair als candidats que hagin accedit a formar part de la llista socialista «per defensar els interessos del Vallès Occidental i els valors del PSC en uns moments força complicats per al conjunt del país. Aquesta vegada sabem que són unes eleccions excepcionals i per això s'ha fet una llista de país, amb diferents sensibilitats, i no únicament una candidatura de partit».

El candidat Pol Gibert (11) va dir que «s'ha de construir una nova etapa política a Catalunya amb credibilitat.  Ara el nostre objectiu és transformar la realitat i no negar-la. Volem trobar camins que siguin amples per donar cabuda a moltes sensibilitats. Volem superar la divisió, promoure acords i aconseguir avenços».

També ha remarcat «la nostra proposta és integradora i transformadora, i no és altra que el Federalisme i la reforma de la Constitució».