Vallès Occidental Sud

L'exalcalde de Ripollet Juan Parralejo deixa la política institucional després de 22 anys

  • Actualitzat:
  • Creat:

Després de 22 anys exercint la política a Ripollet amb el PSC, 15 d'ells com a alcalde (2001-2015), Juan Parralejo va deixar ahir l'acta de regidor a l'Ajuntament. Un Ple Extraordinari va servir per retre homenatge a la seva trajectòria.

L'exalcalde va renunciar a la seva condició de regidor, juntament amb dos companyes més, Rosa Martí i Maria del Mar Viera, que també van ser homenatjades durant el Ple.

Parralejo va fer un repàs la seva extensa trajectòria i tot que va reconèixer que es van cometre errors «el balanç és positiu amb un municipi més habitable i més inclusiu. Em quedo amb la sensació d'haver complert».

A les sessió extraordinària del Ple es van reunir diferents personalitats del socialisme català com el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; el primer secretari del PSC del Vallès Occidental Sud, José Luis Jimeno; el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez; el primer secretari del PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez; el president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Xavier Amor, o l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmon, entre molts d’altres. Tampoc va faltar una nodrida representació d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, regidors i ciutadans.

Reconeixement del PSC del Vallès Occidental Sud

Des de la Federació del PSC del Vallès Occidental  Sud, el seu primer secretari, José Luis Jimeno, li va reconèixer la seva tasca, trajectòria i dedicació al projecte socialista i a la seva ciutat, «sent un exemple de servei public i honestetat politica». Jimeno va afegir que «al PSC s'està produint una renovació que ens ajudarà a donar una nova empenta al socialisme».

Juntament amb Parralejo, també van deixar la seva acta les regidores Rosa Martín i Maria del Mar Viera. Tots tres seran substituïts per Antoni Francolí, José Luis Suárez i Maria del Carmen Gutiérrez. Parralejo, va cedir el càrrec de portaveu a Luis Tirado, que des del passat mes de març també és el primer secretari de l'Agrupació del PSC de Ripollet.