Vallès Occidental Sud

El PSC de la comarca del Vallès Occidental Sud surt reforçat amb una nova executiva

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes del Vallès Occidental Sud aproven per àmplia majoria l’executiva de José Luís Jimeno que haurà de pilotar el rumb del partit a la comarca amb l’horitzó posat en l’any 2023.

Dissabte, 15 de febrer – La federació socialista del Vallès Occidental Sud ha celebrat avui a Polinyà el seu 7è Congrés amb representats de les diferents agrupacions socialistes de la comarca. El congrés ha estat obert per Javier Silva, alcalde de Polinyà, municipi on el PSC va obtenir el seu màxim de vots, amb més d’un 60% dels sufragis.

 

Un congrés que tanca una etapa que José Luís Jimeno, primer secretari de l’executiva sortint, ha definit com “de transició” entre 2015 i la recuperació de les representació institucional i d’alcaldies clau a la comarca com la de Sabadell, Cerdanyola o  Barberà i s’han mantingut i reforçat alcaldies com la Castellar del Vallès, Badia del Vallès o Polinyà. Sense oblidar l’entrada de Francisco Aranda al Congrés del Diputat o l’augment de la representació socialista a la Diputació de Barcelona.

 

Al Congrés s’han debatut, votat i aprovat 3 resolucions sobre temes com la l’agenda social, l’horitzó comarcal del 2023 i l’agenda econòmica. A més, també s’ha escollit una executiva renovada i amb una presència molt més gran de la diversitat de la militància socialista del Vallès Occidental Sud.

 

A la cloenda ha assistit en nom de l’executiva del PSC la vice-primera secretaria dels socialistes i diputada al Parlament de Catalunya Eva Granados, qui ha declarat que “el PSC surt enfortit a Catalunya sota el lideratge de Miquel Iceta i al Vallès Occidental Sud el PSC ha estat al partit que ha rebut el major suport ciutadà. Per això renovem els equips i ens preparem per encara ser més útils al conjunt de la ciutadania”.

 

Sobre la polèmica generada per la baixa inversió al Vallès Occidental, Granados ha declarat que “hem constatat que els governs independentistes no atenen les comarques industrials” i ha afegit que “el govern està trencat, esgotat i la legislatura acabada i, tot i així, es manté el miratge d’un pressupost que no dona cap solució a les emergències socials del país ni de la comarca”. Per últim, Granados ha afegit que “hem de guanyar a Catalunya i portar a Miquel Iceta fins a la presidència de la Generalitat per arreglar tots els desastres de la dreta i els independentistes. Cal superar aquesta dècada perduda de retallades i oblit dels serveis socials i els temes que de debò importen als i les catalanes”.

 

El Congrés s’ha tancat amb el discurs del primer secretari de la nova executiva de la federació, José Luís Jimeno, qui ha destacat el suport rebut per tots els delegats i delegades presents, ha agraït a l’executiva sortint la feina realitzada i ha declarat que “treballarem amb ma estesa per dialogar i estendre ponts per millorar la qualitat de vida dels i les vallesanes”. “Hem de portar el socialisme a tots els racons de la comarca i hem de ser forts per servir a la gent. Els socialistes representem la llibertat, la fraternitat i la igualtat, com va dir Ernest Lluch” ha afegit Jimeno.

Fitxers adjunts: