Vallès Occidental Sud

El diputat Francisco Aranda i el regidor Pere García parlen de infraestructures a Sta. Perpètua

  • Actualitzat:
  • Creat:

.

El diputat Francisco Aranda s'ha reunit amb el segon tinent d'alcaldessa i regidor d'Educació, Pere García, per tractar els principals temes d'infraestructures que afecten a Santa Perpètua. Entre els més destacats, han parlat de la necessitat d'impulsar els treballs de l'intercanviador de les línies R3 i R8 per fomentar la mobilitat de la ciutadania del municipi. En aquest sentit, Aranda ha proposat al regidor una reunió amb el Subdelegat del Govern a Catalunya, Carlos Prieto, per tractar el tema.

A banda de les línies ferroviàries, també han parlat d'aspectes necessaris per reduir la contaminació al municipi generada per l'alt volum de trànsit de vies com l'AP7 així com la millora de les infraestructures que envolten el municipi. A més, han tractat altres aspecte que ja s'estan treballant des de Santa Perpètua com la millora de la B140 i la seva connexió amb les entrades i sortides de l'autopista ja que generen embussos gairebé permanents els dies laborables.

Francisco Aranda i Pere García han finalitzat la reunió valorant aspectes com la situació sanitària arrel de la crisi sanitària i la situació educativa al municipi.